Thursday, August 4, 2022

Kun kurdit pystyisivät poistamaan tuon punatähtisaastan toiminnastaan niin olisi heillekin helpompi päästä itselliseksi isommaksi Kurdistaniksi tasaveroiseksi Turkin kera

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa 2023 Seppo Lehto 1.7.2022 tennispelin jälkeen 


Itsenäisen Kurdistanin ja alueen kurdien ainoa tuki tuli aikoinaan vain sovjetista. Ryssälän omista "hajoita ja hallitse"-syistä se oli perusteltua. Samoin Suomen itsenäisyydelle ainoa tuki tuli Saksasta 1918 ja 1941-1944.

Eduskuntavaalit Tampere Pirkanmaa Miehitetyt alueemme takaisin miehittäjä-Ryssältä Seppo Lehto Tampere

Kurdit ovat jääneet sen sisäistämänsä itselleen tuhoisan kommunistiprobagandansa uhreiksi, kun muualta ei tullut tukea, kaikki tuki on vedetty aina strategisella hetkellä pois, kuten usa teki hiljan ja annettiin Turkin ottaa haltuu pohjois-Syyrian kurdialueita, sekä pommittaa Irakin kurdialueita jälleen kerran.

Kun pystyisivät poistamaan tuon punatähtisaastan toiminnastaan niin olisi heillekin helpompi päästä itselliseksi isommaksi Kurdistaniksi tasaveroiseksi Turkin kera. ;)


Seppo Lehto historioitsija eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa 2023

Valontuoja eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa 2023 Seppo Lehto valkoisemman tulevaisuuden asialla Irti puolueperseilyistä Ryssän hyväksi 22.7.2022 


Tulkoon valkeus, tulkoon isompi Kurdistan ;)
----------------------------


----------------

No comments: